Mødebooking

Første skridt til et vellykket salg er booking af et møde med den potentielle kunde!

Hvis dine medarbejdere er som de fleste, vil de hellere bruge tid på at sælge end at ringe kold canvas og booke kundemøder. Det er hel forståeligt, for det er salg, der er deres primære kompetencer, og jo mere tid de bruger på salg, jo større resultater giver det på bundlinjen.

Hos CallMark ApS er det derimod netop booking af kundemøder, der er vores spidskompetence. Vi har specialiseret os i at ringe kold canvas, som er tilpasset præcis til vores kunders målgrupper.

Efter 20 års erfaring inden for mødebooking har vi oparbejdet en stor brancheerfaring inden for de fleste brancher, og vi forstår derfor hurtigt at sætte os ind i din virksomhed, dine produkter/ydelser og dine unique selling points.

Med en gennemsnitsalder på 48 år er vores mødebookere modne og seriøse medarbejdere, som er dygtige til at tale med nye potentielle kunder, og derfor har de en høj succesrate – ikke kun i antallet af bookede møder, men også i kvaliteten af møderne.

Få et tilbud

En god mødebooking kampagne starter med en briefing

Inden du indgår en endelig aftale med CallMark ApS, laver vi et grundigt forarbejde for at sikre så stor succes som muligt. Indledningsvist laver vi et briefing møde, hvor dine udvalgte mødebookere bliver klædt godt på til at løse opgaven. Derefter gennemfører vi et skræddersyet pilotprojekt i en periode på 4-8 uger, hvor vi løbende evaluerer og forbedrer vores indsats. Først når vi ser resultaterne af vores arbejde, fastsætter vi rammer og pris for en endelig aftale og det fortsatte samarbejde.

Før vi ringer ud til dine potentielle kundeemner, kan vi også hjælpe med at lave en optimal brutto emneliste, idet vi har adgang til flere opdaterede emnedatabaser. Her kan vi for eksempel selektere efter geografi, branche, økonomi, antal ansatte, selskabsform eller andre relevante udvælgelseskriterier. Vi rådgiver gerne om dette, da det handler om at ramme din relevante målgruppe så præcist som muligt.

Når du lader CallMark ApS stå for din mødebooking vil du sikre mere tid til, at du og dine medarbejdere:
  • Kan forberede jer godt før et kundemøde
  • Kan følge op på varme leads
  • Kan gennemføre flere salg
Udover mødebooking kan vi også hjælpe med:
  • Leadgenerering
  • Kontakt og afstemning med din nuværende kundebase eller leadliste
  • Invitationer til seminarer og/eller webinarer

Find ud af om vi også skal hjælpe dig og din forretning

Ring til os på telefon (+45) 70 10 65 60