Mødebooking

Hos CallMark ApS er en af vores kernekompetencer at booke kundemøder

Hos CallMark ApS er en af vores kernekompetencer at booke kundemøder, så sælgerne og salgsteamet i din virksomhed kan fokusere på selve salget og de gode salgsresultater.

I de seneste 20 år har vi stået for mødebookinger i mange virksomheder og har oparbejdet stor viden om mange forskellige brancher. Vi har evnerne til hurtigt at sætte os ind i nye virksomheder, nye produkter eller ydelser og de USP’er, der knytter sig til virksomheden og dens forretning.

Med en gennemsnitsalder på 48 år er vores mødebookere modne og seriøse medarbejdere, som er dygtige til at tale med kunderne og repræsentere dig i markedet. De har en høj succesrate – ikke kun i antallet af bookede møder, men også i kvaliteten af møderne.

Få et tilbud

To veje til mødebookinger

CallMark ApS kan fungere som mødebooker, der leverer en række konkrete kundemøder til dine sælgere og salgsteamet. Møder, der tager afsæt i en veldefineret målgruppe, og som er ’varme leads’ – klar til jeres eget salgsarbejde. Dette er mødebooking i sin helt grundlæggende form.

En alternativ vej til mødebookinger er gennem vores værktøj, Sales Optimiser.

Processen

Inden du indgår en endelig aftale med CallMark ApS, laver vi et grundigt forarbejde, så du er sikret flest muligt bookede kundemøder af høj kvalitet.

Det indebærer bl.a. en nøje udvælgelse af vores mødebookere og en grundig briefing af dem. Derudover vil vi over en aftalt periode løbende evaluere og optimere vores indsats. Først når vi ser resultaterne af vores arbejde, fastsætter vi ramme og pris for en endelig aftale og det fortsatte samarbejde.

Vi kan også udarbejde en optimal brutto-emneliste, der med afsæt i opdaterede emnedatabaser selekterer efter geografi, branche, økonomi, antal ansatte, selskabsform eller andre relevante udvælgelseskriterier. Kontakt os gerne på tlf. 70 10 65 60 for rådgivning om, hvordan du mest effektivt rammer dine målgrupper.

Når du lader CallMark ApS stå for din mødebooking, vil dine sælgere og dit salgsteam:
  • kunne fokusere på selve salget
  • få varme leads, der er klar til at modtage salg
  • gennemføre flere konkrete salg
Udover mødebooking kan vi også hjælpe med Telemarketing, som består af:
  • afdækning af kunder og markeder
  • identifikation af nye kunder eller nye markeder
  • leadgenerering
  • kontakt og afstemning med din nuværende kundebase eller leadliste
  • invitationer til seminarer og andre arrangementer

Find ud af om vi også skal hjælpe dig og din forretning

Ring til os på telefon (+45) 70 10 65 60